Factorii de risc

Cancere genitale

Cunosti simptomele cancerului la femei?

tratamentul viermilor viermi la adulți

Cancere genitale ce suntem atat de neinformate cu privire la tipurile de cancer care afecteaza numai femeile? Motivul este tendinta generala de a respinge subiectele sensibile, spune Dr.

Vaccinul HPV poate duce la sfarsitul cancerului de col uterin?

Raymond Lui, lector obstetrica, ginecologie si biologie reproductia in cadrul Harvard Medical School. Lipsa de informare Nici media nu prea promoveaza tipurile de cancer ginecologic.

Cand vine vorba despre cancerele care cancere genitale femeile, toata atentia se indreapta catre cancerul de san. Aceasta atentie sporita a media a ajutat femeile sa inteleaga factorii de risc, sa cunoasca pasii de depistare a nodulilor la san, insa multe dintre noi habar nu au sa recunoasca simptomele cancerului ovarian sau uterin.

procesul de alăptare a copiilor cu helmintiază ciuperci efecte

Cancere genitale ciuda lipsei de atentie care li se acorda, cancerele ginecologice trebuie sa fie luate in serios. Peste Dintre toate aceste tipuri de cancer, cancerul cervical este singurul care poate fi depistat cu un test de rutina testul Papanicolau.

formă de viermi

Depistarea simptomelor Depinde de noi sa fim vigilente si sa raportam cancere genitale orice simptome suspecte. Depistarea semnelor de cancer poate fi dificila insa.

parazitele protozoare la om sunt simptome papiloma doctor pleoapa

Spre exemplu, balonarea poate fi un semn de cancer, dar poate indica in acelasi timp ca ai mancat prea mult. Sangerarea vaginala neobisnuita poate fi ingrijoratoare cand ai intrat in menopauza de cativa ani, dar daca abia intri in menopauza, cand menstruatia este neregulata, ar putea fi perfect normala.

Deci, cum faci diferenta?

  1. Cancer de hodgkin
  2. Cancer professional athletes
  3. Alimente atunci când curățați paraziți

Durata simptomelor este un indiciu important. Cunoaste-ti riscurile Este important sa fii informata cu privire la riscuri, inclusiv cu privire la istoricul familial — in special datorita faptului ca anumite tipuri de cancer nu dezvolta simptome decat atunci cand au inceput sa se raspandeasca deja. Indiferent cancere genitale profil de risc ai, daca ai simptome noi sau suparatoare, mergi cancerul simptome ginecolog sau medicul de cancere genitale generala pentru o evaluare.

Factori de risc in cazul de cancerului ginecologic Cervical.

cancere genitale parazitul te va ucide