Anatomie patologica cancer anal:

Cancerul rectului

Se pot utiliza două proceduri chirurgicale generale pentru a trata cancerul rectal: Rezecţie anterioară joasă Rezecţia anterioară joasă este o procedură utilizată pentru tratarea cazurilor în care cancerul se află în porţiunea superioară a rectului.

cancerul rectului

Chirurgul va face o incizie cancerul rectului abdomen şi va îndepărta porţiunea superioară a rectului, precum şi ţesutul care o înconjoară pentru a se asigura că se îndepărtează şi toți ganglionii limfatici care conţin celule canceroase. Apoi, vor plasa colonul în porţiunea cea mai caudală a rectului sau în partea superioară a canalului anal.

Non surgical treatment of rectal cancer

Uneori, ei transformă capătul colonului într-o pungă internă pentru a înlocui rectul. Probabil veţi avea nevoie de o stomă temporară pentru a acorda timp de vindecare pentru îmbinare. Rezecţie abdominoperineală Rezecţia abdominoperineală este utilizată pentru a trata cazurile în care cancerul se află în porţiunea cea mai caudală a rectului.

cancerul rectului akvarijni ryby paraziti

În acest caz, va fi necesar să îndepărtaţi rectul în întregime şi muşchii din jur pentru a reduce riscul de recidivare a cancerului în aceeaşi zonă.

Acest lucru implică îndepărtarea anusului şi, de asemenea, a muşchilor sfincter, astfel încât să nu existe nicio opţiune cu excepţia efectuării unei stome permanente după operaţie.

Mult timp cancerul canalului anal cancerul rectal nu se considera o patologie separata, ci era o forma a cancerului de rect. A fost stabilita limita intre rect si canalul anal, ea fiind linia anorectala linia dentata. In acest fel canalul anal anatomic se afla intre linia dentata proximal si linia anocutanata distal. In practica, la tuseul rectal, canalul anal este mai lung si include si zona de epiteliu cilindric de tranzitie ce se afla mai sus de cancerul rectului dentata, asa numitul canal anal chirurgical.

Chirurgii de cancer intestinal fac tot posibilul pentru a cancerul rectului efectuarea operaţiilor pentru plasarea stomelor permanente. Efectele secundare ale intervenţiei chirurgicale Operaţiile de cancer intestinal prezintă aceleaşi riscuri ca alte operaţii importante, inclusiv riscuri de sângerare, infecţie, dezvoltare a cheagurilor de sânge sau a problemelor de inimă sau de respiraţie.

medicament pentru viermi adulți

Un risc este reprezentat de faptul că este posibil ca îmbinarea să nu se vindece în mod corespunzător şi poate curge în interiorul abdomenului. De obicei, acest lucru reprezintă cancerul rectului risc doar în primele cancerul rectului de la operaţie.

Încă un risc este reprezentat de intervenţia chirurgicală pentru cancerul rectal.

cancerul rectului

Nervii care controlează trecerea urinei şi funcţia sexuală sunt foarte aproape de rect, şi uneori o operaţie de îndepărtare a cancerului rectal poate afecta aceşti nervi. După operaţia de cancer intestinal, intestinul este mai scurt decât înainte.

cancerul rectului

Acest lucru poate avea drept consecinţă nevoia pacienţilor de a merge la toaletă pentru a-şi goli intestinele mai des ca înainte. Acest efect se soluţionează între trei şi cancerul rectului luni de la operaţie.

papillon zeugma thomas cook

Citește și:.