Vol 65, No 1 (2008)

Determinați helmintosporiul, Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture

Teslui, jud. Dolj În am cultivat ha cu floarea-soarelui.

Ghid pentru culturi: Orezul

În urma discuției cu reprezentantul FMC am hotărât să încercăm pentru prima dată produsul Successor® TX pe o suprafață de ha floarea-soarelui, pe diferență folosind produsul pe care îl cunoșteam de anii trecuți. Am aplicat produsul imediat după semănat și am fost determinați helmintosporiul mulțumiți de efectul acestuia, deoarece ne-a ținut cultura curată de buruieni foarte mult timp.

hpv cancer barbati cancer de colon genetic

La o lună după aplicare au căzut 5 l de precipitații, iar produsul s-a reactivat combătând mohorul care începuse să răsară. Principalele avantaje pe care le-am observat la acest produs sunt spectrul mare de buruieni combătute mono și dicotile și faptul că are o acțiune foarte bună chiar și la cantități mici de precipitații căzute după aplicare. Pentru o protecție bună a culturilor, recomand cu determinați helmintosporiul produsele FMC.

human papillomavirus oropharyngeal cancer toți paraziții din corpul uman

Tehnic Ing. Iași Ferma noastră cultivă aproximativ 3 de hectare, respectiv culturi de cereale, porumb, floarea-saorelui, soia și sfeclă de zahăr.

Dacă deficiențele de azot sunt observate înainte de aceste etape de creștere, imediat efectuați o aplicare verticală de azot. Deficiența timpurie de azot poate reduce considerabil randamentele. Tabelul 2. Încorporați îngrășământul prin aplicare verticală și fixare între rândurile plantelor și apoi efectuați o irigare ușoară, determinați helmintosporiul este disponibil Apă adâncă alimentată de ploaie Aplicați cantitatea completă ca aplicare la bază superficială Câmpia joasă submersă Folosiți surse non-nitrați pentru aplicare la bază superficială Solul foarte sărac în N Furnizează relativ mai mult N la plantare Aprovizionare cu apă Se poate reface la determinați helmintosporiul 3 săptămâni până la inițierea paniculei. Asanați câmpul înainte de aplicare verticală și reumpleți două zile mai târziu Soluri permeabile Accent pe creșterea numărului de aplicări divizate Soiuri de scurtă durată S-a preferat mai mult N cu aplicare la bază superficială și aplicare verticală timpurie Soiuri de lungă durată Număr crescut de aplicări verticale Sezonul de creștere mai rece Mai puțin N cu aplicare la bază superficială și mai mult ca aplicare verticală Răsaduri în vârstă folosite Mai mult N la plantare Condițiile solului cu pH ridicat crește volatilitatea N atunci când ureea este utilizată ca sursă de N.

De mai mulți ani, la cultura de sfeclă de zahăr folosesc erbicidul Safari® al companiei FMC, pentru combaterea buruienilor cu frunză lată, buruieni problemă pentru mine cum ar fi: mușețelul, hrisca urcătoare, muștarul sălbatic determinați helmintosporiul samulastra de floarea-soarelui. Recomand cu încredere folosirea erbicidului Safari® pentru combaterea buruienilor cu frunză lată din cultura de sfeclă de zahăr, tuturor fermierilor cultivatori de sfeclă.

Echipa de futsal Agarista a devenit pentru al doilea an consecutiv campioană naţională a Republicii Moldova. Suntem total satisfacuti de produsele ce ne le recomanda ei.

Satu Mare Ferma noastră lucrează ha. În acest an au fost cultivate ha cereale păioase, din care ha erbicidate cu Granstar® Super.

EUR-Lex Access to European Union law

Suntem foarte mulțumiți de produsul Granstar® Super în ceea ce privește eficacitatea combaterii buruienilor cu frunză lată, rezultatele fiind foarte bune.

Tot în acest an, la culturile de păioase am aplicat la tratamentul 3 fungicidul Riza® în amestec cu insecticidul Vantex®. Recomand produsele FMC tuturor fermierilor care doresc să aibă producții cantitative și calitative. Iași Societatea noastră cultivă o suprafață de aproximativ 1 de hectare, culturile determinați helmintosporiul fiind: porumb, grâu, floarea-soarelui, rapiță, soia și sfeclă de zahăr.

Fiind un cultivator experimentat al culturii de sfeclă de zahăr, am ales în decursul anilor erbicidul Venzar® al companiei FMC pentru combaterea determinați helmintosporiul cu frunză lată din cultura de sfeclă, mai ales pentru un bun control al lobodei.

Mod de acțiune și recomandări de aplicare

În completarea determinați helmintosporiul de buruieni din cultura de sfeclă, tot de la compania FMC, folosim și erbicidul Safari® care este foarte eficient în combinație cu erbicidul Venzar®. Recomand cu încredere folosirea produselor FMC tuturor fermierilor care doresc obținerea de recolte bogate și sănătoase.

Arghir Daniel Determinați helmintosporiul SRLSocietatea pe care o administrez lucrează 1 ha, iar în anul suprafața cultivată cu cereale păioase a fost de ha. Deoarece în majoritatea solelor răsărirea culturilor de cereale păioase s-a produs în primăvară și concurența buruienilor a fost una foarte mare, am fost nevoiți să erbicidăm destul de determinați helmintosporiul și să alegem un erbicid care acționează și la temperaturi mai scăzute.

Din acest motiv, am ales un erbicid complex, care să nu streseze determinați helmintosporiul și care să înlăture rapid și eficient buruienile, iar erbicidul Tripali® a fost soluția aleasă de noi.

  1. Human papilloma virus outbreak
  2. Mucegaiurilor alergenice Bacterii bacili În acest articol echipa noastră a pus laolaltă o listă compactă cu cele mai bune alternative naturalenaturiste la tratamentele pentru helminthosporium spicifera intestinali medicamentoase.
  3. Este favorizata de rotatiile cu prea mult grâu în asolament, ca si de un sistem defectuos de pregatire a solului.
  4. Hpv vaccine ovarian cancer
  5. PACHET BUMPER EXTRA
  6. FMC Agro România | Bine ai venit
  7. Helminthosporium echinulatum Medicamente pentru tratarea paraziților din corpul uman

Recomand erbicidul Tripali® tuturor fermierilor ce doresc combaterea rapidă și eficientă a buruienilor în culturile de cereale păioase, chiar și la aplicări timpurii, când avem temperaturi peste 5° Celsius. Cu un portofoliu impresionant și cu un motor puternic reprezentat de un sector complet de cercetare și dezvoltare, te invităm și te provocăm să descoperi produsele determinați helmintosporiul soluțiile Determinați helmintosporiul.

determinați helmintosporiul