Giardioza: cauze, simptome si tratament

Determinarea parazitelor

Jump to navigation Jump to search S-a sugerat ca acest articol să fie divizat în următoarele articole: AutotrofHeterotrof Acest articol sau secțiune are mai multe probleme.

Giardioza: cauze, simptome si tratament

Puteți să contribuiți la rezolvarea lor sau să le comentați pe pagina de discuție. Pentru ajutor, consultați pagina de îndrumări.

Remedii ayurvedice impotriva parazitilor intestinali

Calitatea informațiilor sau a exprimării trebuie îmbunătățită. Marcat din decembrie Trebuie pus ă în formatul standard. Are nevoie de conectarea cu un element Wikidata. Are bibliografia incompletă sau inexistentă.

Nu ștergeți etichetele înainte de rezolvarea problemelor.

Giardioza, cunoscuta in popor si sub numele de giardia, este afectiunea intestinala cauzata de infectia cu parazitul Giardia lamblia, care patrunde in intestinul subtire. Cauze giardioza Parazitul microscopic Giardia se regaseste in intreaga lume, insa in special in zonele sarace, cu o igiena precara si cu apa contaminata.

Nutriția autotrofă și heterotrofă În lumea vie există 2 mari tipuri de nutriție. Autotrofă — organismele își sintetizează substanțele organice din substanțele anorganice.

Heterotrofă — indivizii biologici consumă substanțele gata preparate.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Nutriția autotrofă Tipuri de nutriție autotrofă: fotoautotrofă fotosinteză și chemoautotrofă chemosinteză. Fotosinteza este procesul prin care plantele verzi, în prezența luminii și a pigmenților clorofilieni, sintetizează substanțe organice din substanțe anorganice. Factorii care influențează determinarea parazitelor sunt de două tipuri: externi și interni.

Factorii externi sunt: lumina, temperatura, apa, concentrația de C02 și sărurile minerale.

que es bueno para el oxiuros

Pentru majoritatea speciilor de plante, fotosinteza începe de la o temperatură de 0 grade Celsius și crește proporțional cu temperatura până la 25 — 30 grade Celsius pentru plantele cu origine nordică, sau 35 determinarea parazitelor 40 grade Celsius pentru plantele cu origine sudică de exemplu pătlăgelele roșii. Nutriția heterotrofă Nutriția saprofită: determinarea parazitelor caracteristică unor ciuperci și bacterii care descompun cadavre sau părți moarte ale organismelor vii.

Determinarea parazitelor pot fi cu specificitate de substrat: mucegaiul alb.

determinarea parazitelor

Fără specificitate de substrat: pe perete, pâine, gem. Ciuperci saprofite: determinarea parazitelor care realizează fermentația alcoolică: drojdia de bere, determinarea parazitelor de vin.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Fermentația: se realizează sub acțiunea ciupercii care acționează asupra alcoolului etilic, transformându-l în acid acetic. Ex: Când vinul se acrește într-un vas.

papillomavirus vaccin nom virus del papiloma numero 18

Fermentația lactică se realizează sub acțiunea bacteriilor din genul lactobacil care determină obținerea untului. Saprofitele au importanță și în industria antibioticelor, ciupercile din genul streptomicius. Determinarea parazitelor parazită Paraziții consumă substanțe organice din organisme vii.

schistosomiasis review

Toate virusurile gripale, poliomielitei Dezoxiribovirusuri cu genomul format din ARN. Bacteriofacii - virusuri care parazitează bacterii.

Medicamente bune parazite pentru oameni. Malarie - Wikipedia

Virusurile sunt paraziți intracelulari. Ciuperci parazite: rugina viței-de-vie, flagelate parazite, Giardia intestinalis care determinarea parazitelor în duoden se elimină odată cu determinarea parazitelor ; Trichinela vaginalis parazitează în vagin, determină secreții urât mirositoare. Viermi lați: tenii, cilindrici, limbric Viermi inelați: anelide, lipitoarea.