Chlorella capsule - Zenyth, 60 capsule (Detoxifiere) - artizanat-online.ro

Detoxifiere clorella. Chlorella tablete 125g

Conținutul

  Clorofila si Beta-Caroten obtinute in mod natural; Celule extrase din alge; Contine vitamina C, fier si proteine; Fiind unul dintre cele mai bune produse de la NOW Foods, NOW Chlorella are o compozitie creata special pentru a-ti asigura aportul necesar de vitamine, nutrienti si proteine.

  detoxifiere colon acasa

  La baza formulei sale sta Chlorella, o microalga verde unicelulara care are clorofila ce se formeaza in mod natural. Mai mult decat atat, aceasta microalga ofera un plus de beta-caroten, carotenoide mixte precum si vitamina C.

  mst papillomavirus homme symptomes paraziți ai golfului chesapeake

  Peretele celular a fost segmentat mecanic pentru a putea ajuta detoxifiere clorella digestia rapida si usoara a acestuia. NOW Chlorella distribuie un profil de nutrienti special, care vin sa sprijine corpul atat in timpul cat si dupa antrenamentele intense, pentru detoxifiere clorella iti garanta protectia, recuperarea si rezultate vizibile.

  detoxifiere clorella

  Utilizare recomandata: 3 capsule de Now Chlorella, de detoxifiere clorella ori pe zi. Atentionari: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta detoxifiere clorella si echilibrata si un stil de viata sanatos; Contraindicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza; A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

  paraziți la om imagini de piele