Produse recomandate

Detoxifiere herbagetica. Herbagetica Aloe Ferox detoxifiant 70 capsule

Conținutul

  durerea de detoxifiere ameliorează simptomele de sevraj familial cancer features

  Zeolit Detox - Herbagetica Efecte: Elimina metalele grele, decontaminant radioactiv, imunostimulent, anticancerigen, detoxifiere. Zeolitul poate fi considerat o „sita moleculara” pentru organism, datorita structurii sale complexe fiind capabil sa lege si sa elimine substantele toxice.

  cancer de gat la femei cancerul limfatic simptome

  Folosirea Zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda medicina detoxifiere herbagetica indiana si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

  Beneficii: Contribuie la: chelarea metalelor grele din tesuturi, eliminarea toxinelor si a ureei, echilibrarea sistemului imunitar, inhibarea dezvoltarii celulelor maligne, potentarea efectelor benefice in chimioterapie si radioterapie si reducerea efectelor secundare severe, blocarea actiunii unora dintre xenoestrogeni, inactivarea unor pesticide detoxifiere herbagetica accidental, imbunatatirea functiilor hepatice afectate de virusuri, alcool, protejarea celulelor impotriva stresului detoxifiere herbagetica.

  Adjuvant in: boala canceroasa cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros si al rectului, la prostata, la plamani etc.

  medicamente parazite non toxice vaccino hpv sterilita

  Mod de dministrare: Adulti 1 capsula de 4 detoxifiere herbagetica pe zi; copii 1 capsula de 3 ori pe zi. Aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza. Contraindicații: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

  detoxifiere herbagetica does hpv virus cause cold sores

  Poate inactiva unele metale de ex.