Diana C. Diagnosticul si terapia hepatitelor parazitare ale caprelor.docx

Fascioliasis dicrocelioza, Alben cu instrucțiuni de utilizare

Conținutul

Aparatul genital mascul este format din două testicule tubulare, ramificate, papilomatosis bovina oie median, în a doua jumătate a corpului.

Liver Fluke

Aparatul genital femel este format dintr-un ovar tubular și ramificat, situate deasupra testiculului stâng. Ouăle au formă ovală, elipsoid, culoare galbenă-cafenie, sunt operculate și măsoară x µm.

Alben cu instrucțiuni de utilizare Moscova, Autostradă Deschisă, Clădirea 5, Clădirea 6 Moscova, st. Granulele Alben împachetează 0,5 kg și 1 kg în pungi de hârtie laminată și cutii de polimer; tablete de 25 și bucăți în cutii de carton sau cutii de polimer. Cu efect ovotsidnym, reduce infecția cu helminți pășuni. Fascioliasis dicrocelioza de acțiune a medicamentului este o încălcare a metabolismului carbohidraților și a helminților funcția microtubulilor, ceea ce duce la moartea lor și eliberarea animalului.

Gazde definitive: bovine, ovine, caprine, cabaline și mai rar iepurele, porcul și omul. Localizare: canalele biliare ale ficatului, pulmon.

Gazde intermediare: gasteropode acvatice: galba truncatula, limnaea stagnalis, limnaea palustris, radix peregra etc.

fascioliasis dicrocelioza define papilloma in medical terms

Ciclul evolutiv se desfășoară în 3 stadii: în fascioliasis dicrocelioza gazdei, în fascioliasis fascioliasis dicrocelioza extern acvatic și în gazdă intermediară. Condiția necesară pentru ca oul să supraviețuiască și să se dezvolte este ca umiditatea apa să formeze o pelicula completă care să înconjoare întreaga suprafață coaja a oului.

In condiții optime de temperatură și umiditate ele se embrionează lent în mediul exterior acvatic, apoi eclozează și eliberează un embrion ciliat numit miracidium, care înoată liber până întâlnește gazdă intermediară, o moluscă de apă dulce melc aparținând genului lymnaea.

cancer de prostata deteccion tratamentul paraziților la un copil 1 an

Miracidium poate fascioliasis dicrocelioza până la 24 ore în apă, dar intervalul de timp în care el infestant este mult mai scurt. La pătrunderea fascioliasis dicrocelioza organismul melcului se metamorfozează, pierzându-și învelișul de cili și transformându-se în prima formă larvară, numită sorocit, iar acesta se transformă într-o a două formă larvară numită redie.

Hepatite parazitare mai rar ntlnite la capre 7. Tratamentul hepatitelor parazitare ale caprelor Tratamente specifice o Pentru Fascioloza la capre o Pentru Dicrocelioza la capre Tratamente generale ale bolilor parazitare la rumegatoare 3 Diagnosticul i terapia hepatitelor parazitare ale caprelor 1.

In timpul verii, rediile vor da naștere rediilor fiice, rezultând fascioliasis dicrocelioza multiplicare asexuată, numeroase forme larvare. In timpul iernii, rediile dau naștere la cercari, forme larvare care sunt eliberate din melcul parazitat. Inchistarea începe la câteva minute de la atașarea pe suportul acvatic. Condițiile de supraviețuire a meta cercarilor închistați sunt aceleași ca și pentru majoritatea ouălelor de viermi.

fascioliasis dicrocelioza oxiuri simptome copii

Asupra dezvoltării fascicolei în mediul exterior și în gazdă intermediară acționează temperatura mediului ambient. Infestarea gazdei definitive se realizează prin ingerare de meta cercari.

  • Are febră.
  • Leac eficient pentru toate tipurile de viermi
  • Poate dăuna viermilor copiilor
  • Viermi de medicamente pentru copii forum
  • Medicamente vierme pentru copii de 1 an