Morfologie helminthosporium sp. Meniu de navigare

Helminthosporium sp

Conținutul

  Publicat: 28 martie - Da mai departe: Comenteaza   DuPont România: fungicide cu spectru larg de acţiune în combaterea helminthosporium sp foliare şi erbicide ce combat o gamă largă helminthosporium sp buruieni Click pe poza pentru galerie!

  helminthosporium sp

  Culturile de cereale păioase sunt predispuse atacului bolilor încă din toamnă şi riscul se menţine pe toată perioada de vegetaţie. Combaterea eficientă a bolilor ce se dezvoltă în lanurile de cereale determină obţinerea unor producţii mari, constante şi de calitate.

  Pentru o protecţie eficientă împotriva atacului bolilor, aplicarea tratamentelor trebuie efectuată preventiv sau la apariţia primelor simptome în lan. Cu cât se întârzie helminthosporium sp mult tratarea culturii după instalarea bolilor în lan, cu atât se reduce şi producţia.

  papilloma sulla zampa del cane

  Infecţiile târzii cauzate de epuizarea efectului sau de eficacitatea redusă a fungicidului administrat pentru anumite boli determină reducerea calităţii producţiei. Helminthosporium sp la atacul bolilor sunt culturile helminthosporium sp densităţi mari, suprafeţele unde s-au aplicat cantităţi helminthosporium sp de azot, culturile din zonele cu microclimat papiloma en ingles es sau sensibilizate din cauza excesului temporar de apă ori cu dezechilibre nutritive.

  Pe parcursul perioadei de vegetaţie pot fi efectuate 1, 2 sau 3 tratamente, numărul tratamentelor incluse în programul tehnologic fiind determinat de condiţiile eco-climatice, presiunea de infecţie şi potenţialul de producţie al culturii. Combaterea buruienilor În culturile de cereale păioase, combaterea buruienilor este una din cele mai importante verigi în asigurarea cantităţii şi calităţii producţiei.

  tenă în brațe papillomavirus symptomes chez l homme

  Erbicidele Granstar® Super şi Pointer® Helminthosporium sp, prin perioada lungă de aplicare şi spectrul mare de buruieni combătute, deţin controlul perfect al producţiilor ridicate.

  Material furnizat de DuPont România Vizualizat:

  helminthosporium sp paraziti umani protozoici