Pagina inexistenta

Îndepărtați mărgelele. Margele din hartie

Clasa maestru cu fotografii pas-cu-pas pe țesături coliere de margele și agate.

  • margele țesut, colier Step-imagini (partea 2)
  • Beados - rezerva cu margele asortate | arhiva artizanat-online.ro
  • Forum politica de gestionare a viermilor
  • Retete de detoxifiere
  • Specii parazite de platyhelminthes

îndepărtați mărgelele Vechii egipteni, greci, slavi, locuitori din Mesopotamia purtau aceste ornamente, după cum reiese din descoperirile arheologice din morminte.

În prezent, pentru a deveni proprietarul unui colier frumos sau colier, nu face neapărat o achiziție într-un magazin de bijuterii. Din ce în ce mai mulți fani din întreaga lume câștigă bijuterii. Artizanii străluciți și originali de bijuterii creează dintr-o varietate de materiale. Și una dintre cele mai populare este margelele. Acesta este un material foarte vechi pentru lucrări de mătase și, în același timp, foarte tânăr.

Corpi străini în nas

Nivelele luminoase ale bucăților non-luminoase ale curcubeului ajută la țeserea lucrurilor incredibile și originale. Există multe basme despre originea margelelor. Conform credințelor îndepărtați mărgelele, margelele sunt lacrimi de fete frumoase. Îndepărtarea și capturarea în peșteră a unui rău desert rău - devasii.

Potrivit unei alte legende, s-au născut margele de sticlă, datorită comercianților din Fenicia. Ei au navigat în Marea Mediterană și s-au oprit noaptea pe o plajă de nisip pustie. Rocks din apropiere nu au fost, și au luat bucăți de suc natural, care au fost luate pentru comerț, și au asediat-l să se concentreze. Dimineața, în cărbuni din foc, comercianții au descoperit un lingou, transparent și durabil - sticlă.

În acest îndepărtați mărgelele, vor fi oferite mai multe clase îndepărtați mărgelele masterat pentru a crea coliere și coliere din acest material minunat.

Set margele din lemn Inimioare Deco

Prima clasă de master cu pas cu pas fotografie este dedicat pentru a crea un colier de perle și agat în culorile mistice întunecate. Veți avea nevoie de: Pietre gri 11 mm 2 buc; Geluri turcoaz 14 mm 2 buc; Rectangular agat margele sau carcasson de culoare neagra 1 îndepărtați mărgelele. În primul rând, trebuie să sculptați piatra centrală.

hoe loop je hpv virus op

Lipiți-o ușor într-o bucată de pâslă și tăiați piesa de prelucrat, trecând de la piatră la 5 mm de toate laturile. Îndepărtați piesa de lucru cu margele negre utilizândcusătură "înapoi ac". Din partea greșită, lăsați o coadă îndepărtați mărgelele. Formați 2 bile și aduceți acul pe partea inferioară imediat după margele.

Aduceți acul între cele două margele de pe partea din față și introduceți acul în cel de-al doilea. Împingeți încă 2 margele și repetați manipularea.

îndepărtați mărgelele

În primul rând, trebuie să faci îndepărtați mărgelele număr par de mărgele. Treceți acul în toate margelele și strângeți rândul. Apoi scoateți acul din orice margine, introduceți firul 1 și treceți un ac printr-o singură țaglă, repetați-l. Ar trebui să fie un număr atât de țesut mozaic. În al treilea rând, linia iese din margele de servire, șiruri de caractere 1 și trece linia către următoarea margine proeminentă.

Cea mai bună bibliotecă manual

Următoarele două rânduri de țesut sunt similare celei de-a treia. Ultimul rând de țese din margele transparente și strângeți astfel încât piatra este ferm înrădăcinată. Îndepărtați mărgelele din nou rândul prin întregul rând, trageți-l în partea greșită a coada, care a fost lăsată la început. Legați un nod și o siguranță cu un meci sau o brichetă. Îndepărtați marginile pâslei. Lipiți piesa de prelucrat pe o bucată de piele. Lăsați un perimetru de aproximativ 5 mm.

preparate de paraziți papilloma vescicale operazione

Pentru a tăia marginea liniei de pescuit pentru a se retrage din margele de pe al doilea rând marcat cu un cerc roșu în fotografie. Strângeți 2 margele și treceți acul cu o linie de pescuit în aceeași gaură din care a ieșit acul.

Împingeți ușor pielea. Treceți seria de-a lungul perimetrului.

cancer de piele la cap

Excesul de piele de tăiat. Al îndepărtați mărgelele rând de piele va consta din 3 margele într-o cusătură. Linia iese din marginea superioară a primului rând, se strâng 3 mărgele, iar din partea greșită, introduceți un ac cu o linie de pescuit în orificiul deja disponibil din primul rând.

Cum să te marchezi

Următoarea etapă este împletirea pietrelor. Piesa de prelucrat, ca și în cazul precedent, trebuie lipită pe pâslă, tăiată și împletită cu margele, apoi lipită pe piele și cusută din nou. În ultimul îndepărtați mărgelele al pielii, în loc de trei margele, luați două. Se propune o schemă pentru frunze. Utilizați margele transparente și negre.

Ce se recomandă

Transparent în diagramă este indicat în roșu. Lucrarea se desfășoară într-un fir de la margine până la centru. În această clasă de master, frunzele sunt țesute în 5 denticule. Puteți face cât doriți, numărați numărul de margele marcate cu roșu. Îndepărtați mărgelele nevoie de 5 frunze. Coada de frunză pentru a se conecta sinonime vierme în fotografie.

Atașați-le la piatră. Pentru ultima foaie, trebuie să luați o mareLungimea liniei de pescuit, deoarece capătul rotund al foii este atașat la cristale, dreptunghiulare ascuțite la piatra centrală și aceeași coadă, atașați mărgele la îndepărtați mărgelele de prelucrat. Urmați instrucțiunile de pe fotografie.

îndepărtați mărgelele

Linia părăsește talonul într-un cerc roșu. În primul rând, coaseți o margine mare de culoare neagră.

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto. Descrierea produsului: Creativitatea pur si simplu va inflori! Nenumarate posibilitati de exprimare a spiritului creativ cu acest set minuntat cu margele cu floricele viu colorate!

Începutul lucrării este indicat de un cerc roșu. Continuați pe fotografie. Următorul pas este coaserea unei mici mărgelenegru. Tirajul inițial este marcat în roșu. Treceți printr-o linie de pescuit, introduceți o margee mică de culoare neagră și o margee transparentă și îndepărtați mărgelele așa cum este indicat în fotografie. Efectuați toți pașii pentru petalele rămase și a doua floare. Următorii pași sunt florile din rholiți.

De asemenea, vor avea nevoie de 2 bucăți. Pentru începătorii și cei care nu sunt prieteni cu țesătura mozaicului, în această clasă de maestru se propune un mod alternativ de împletitură.

Ofertele pentru produsul

Pentru a face acest lucru, împăturiți o bucată mică de pâslă de patru ori și tăiați colțul a se vedea fotografia. Apoi, în această gaură, atașați sterilul cu partea greșită, înconjurați-l în jurul perimetrului și brodați îndepărtați mărgelele cerc ca și înainte.

Șaibă și panglică, precum și pietre. Frunzele pentru floare, care în inimăRivoli țese ca o frunză pentru o strasătură, dar în loc de o graniță transparentă ia turcoaz.

Conectați capetele rotunde ale petalelor la rholiți și ascuțiți cu capetele ascuțite ale petalelor cu pietre. Pentru a atinge lungimea dorită, este necesar să țeseți încă 2 frunze în conformitate cu modelul petalei.

Țineți margelele în negru. Capătul rotund al frunzei este atașat de partea laterală a foii de dedesubt. Începutul lucrării este cuprins într-un cerc roșu. Pe ultimele frunze luați o bucată de linie de pescuit mai mult. Este îndepărtați mărgelele să atașați margele, ca și în flori. În locul ultimei bile, atașați un inel de la marginea ascuțită.

Îndepărtați mărgelele o clemă de carabină și lanț, iar colierul este gata.