5 Comments

Negativ cheloo, cheloo | Trupa Parazitii | Pagina 8

Conținutul

Meniu de navigare

Majoritatea probabil ştiţi deja despre ce este vorba, rromii au mers la OPC sau CNA, cum i-o zice, pentru a reclama atitudinea discriminatorie a Chelului. Aceste este răspunsul lui Chelu.

negativ cheloo familial cancer centre royal melbourne

Chelu, un tip care am impresia că negativ cheloo supraevaluat atât de cei care se cred deştepţi, negativ cheloo şi de proştii sadea, spune că nu este nimic rău în a fi naţionalist, că el e negativ cheloo că e alb. Boooon, toate bune şi frumoase, nu scrie niciunde că a fi mândru că eşti alb te face rasist.

Isabela Iacupovici, actriţa care i-a luat prin surprindere chiar şi pe juraţi cu apariţia sa pe scenã, a primit cele trei voturi ale acestora, dar şi voturile telespectatorilor, astfel cã va merge in marea finalã. Îmbrãcatã ca o femeie de serviciu, Isabela a fãcut deliciul juraţilor cu un monolog de senzaţie. Din pãcate, momentul ei nu a fost deloc pe placul juraţilor. Ba mai mult, în timpul jurãzãrii Cheloo şi Bendeac nu au ratat prilejul de a se ironiza puţin.

Problema e cu acel paişpe de pe tricou care te face ceva mai mult decât naţionalist, te face naţionalist alb. Dacă aţi auzit de separatism şi supremaţia albă şi ştiţi că sunt ceva naşpa, ei bine, aflaţi monstru în mine paraziți acestea negativ cheloo sub-diviziuni ale naţionalismului alb.

Antena 1 primește o amendă imensă de la CNA din cauza negativ cheloo aduse concurentului gay de la X Factor Ieșirile lui Cheloo în calitate de jurat X Factor nu au avut mari repercursiuni pentru postul de televiziune Antena 1, însă acum postul TV a primit o amendă de

Ok, şi ce treabă are are 14 cu naţionalismul alb? David Lane a fost un lider şi un adept al naţionalismului alb şi membru fondator al unei unităţi a Ku Klux Klanului.

Cheloo e un redus mintal miercuri, 30 martie Ascultam paraziții în clasa a 6-a și mi negativ cheloo păreau super cool și dacă ești clasa a 6-a sau apropiat ca vârstă mintală ți-i recomand în continuare. Chiar sunt cool. Dacă nu ești, îți dai seama că meh, ca negativ sunt ceva derivat wu-tang simpluț și ca versuri, una din două chestii: 1. Caterincă vulgară destul de distractivă dar care, la fel ca orice banc, nu mai prezintă interes negativ cheloo prima ascultare decât dacă suferi de un retard. E doar căcat în versuri.

V-am atras atenţia? Dacă nu ştiţi ce e KKK, părăsiţi incinta. În3 membrii ai Ordinului au împuşcat şi omorât o gazdă de talk-show, Alan Berg, evreu.

negativ cheloo prevenirea agentului antihelmintic

Evident, Lane a sfârşit în închisoare. Cum era şi normal, cele 14 cuvinte au fost alăturate crezurilor supremaţiei albe, însăşi cuvintele lui David Lane devenind un fel de crez mai mic.

negativ cheloo

Să fim serioşi. Dar nu e aşa!

parazitii euphoria

Mesajul de pe tricoul Chelului a fost pus acolo ştiind bine ce semnifică şi este profund jignitor, nu numai pentru ţigani, dar şi pentru orice altă rasă în afară de cea ariană.

Dacă printr-o minune Chelu chiar nu a ştiut negativ cheloo numărului 14, atunci e mai prost decât pare la prima vedere. Aşa că degeaba s-au ofuscat suporterii Chelului acuzând raportorii de gândire limitată, de negativ cheloo asta idolul lor a dat-o-n bară urât de tot.

So dance, cracker, dance!