Oxiuriază - Wikipedia

Paraziți mâncărime

Malattie Mâncărimea anală Mâncărimea anală, de asemenea cunoscută sub numele de prurit, este o afecțiune obișnuită. Mâncărimea este localizată în anus sau pe pielea din jurul anusului.

semne de viermi la copii mici papilloma frenulo linguale

Mâncărimea este, de obicei, intensă, provocând nevoia puternică de scărpinare, situație ce poate fi foarte incomodă. Mâncărimea anală poate apărea din cauza problemelor cutanate, spălării excesive sau hemoroizilor.

Tratamentele adecvate și remediile aplicate în casă pot oferi o remediere completă a mâncării anale.

simptomele umflăturii sunt frecvente

Simptome În plus față de mâncărimea intensă, arsurile și durerile pot fi experimentate, de asemenea, ca simptome ale mâncărimii anale. Iritația poate fi temporară sau persistentă.

Bea aceste băuturi ce elimină paraziții intestinali pe stomacul gol!

Simptomele unei mâncărimi anale mai severe sau persistente: Mâncărime severă sau de durată mai lungă de una sau paraziți mâncărime luni Sângerarea din rect Cauza neidentificată a unei mâncărimi persistente mâncărimile persistente pot fi asociate cu o afecțiune a pielii sau cu o altă problemă de sănătate Cauze Cauzele potențiale ale mâncării anale sunt: Iritarea pielii: abraziunea cutanată și umiditatea pot irita pielea din zona anală, provocând mâncărime anală.

Coloranții, parfumurile și agenții de emulsionare utilizați în săpun și în hârtia igienică pot provoca, de asemenea, mâncărimi anale. Boli de piele: anumite afecțiuni ale paraziți mâncărime, cum ar paraziți mâncărime psoriazisul sau dermatita de paraziți mâncărime, pot provoca mâncărimi anale Probleme digestive: Episoadele recurente de diaree, în care există scurgeri paraziți mâncărime de fecale, pot provoca mâncărimi anale.

medicamente antihelmintice pentru mamele care alăptează dysbiosis review

Hemoroizi: Mâncărimea anală ar putea fi un semn al hemoroizilor. Hemoroizii sunt vene inflamate care apar ca urmare a sforțărilor din timpul evacuării intestinale. Venele sunt situate sub membrana care căptușește partea inferioară a rectului și a anusului.

paraziți mâncărime

ce medicament să bei pentru viermi medicamente parazite n

Infecții: infecțiile cu transmitere sexuală care implică anusul pot fi cauza pruritului anal. Infecțiile provocate de levuri cauzează adesea mâncărimi anale la femei. Pe de altă parte, paraziții pot provoca, de asemenea, mâncărimi anale.

paraziți mâncărime cum să tratezi un papilom inflamat

De exemplu, parazitul care produce viermi intestinali poate provoca mâncărimi persistente la copii și adulți. Tumori paraziți mâncărime În cazuri rare, atât tumorile anale benigne, cât și cele canceroase, pot provoca mâncărimi anale.

Faceți o rezervare Completați informațiile dvs.

Viermii adulți de oxiuri au fost cunoscuți din antichitate. În papirusul egiptean Ebers c. În Grecia, Hippocrate c. Oxiurul a fost descris și în lucrările lui Avicenna Ibn Sina.