Noi locuri de descoperit în Dubai

Slingshots umane, Slingshot care trage săgeți

Conținutul

  Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

  Încei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar slingshots umane slingshots umane din aceste domenii se vor aduna, în perioada mai la București, la pavilionul expozițional ROMEXPO, și vor încinge spectacolul spre deliciul publicului.

  Premiile vor fi și ele pe măsură: 3.

  cancer prostata valori psa nemathelminthes contur

  Fondul total de premiere pentru toate concursurile fiind de: slingshots umane În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO — unde se vor regăsi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epocă sau prototipuri de la universități; MOTO - cu zona Harley Owners Grup, special dedicată posesorilor de Harley Davidson, realizată în parteneriat cu Pro Bike; Slingshots umane — unde participanții își vor putea face tatuaje și participa la concursuri de slingshots umane, iar cei mai curajoși vor încerca Human Slingshot: prastia umana; KIDS și food court.

  Pe 9 mai va avea loc parada camioanelor și motocicletelor între ROMEXPO și Piața Unirii și retur, organizată cu ocazia zilei tuturor transportatorilor iar seara va incepe cu un show de cabaret, urmand concursul de rock si incheindu-se cu  "Cristi Minculescu - intre Led Zeppelin la Whitesnake, trecand pe la Iris".

  slingshots umane

  ÎnT-Festival a avut loc la Jucu, lângă Cluj-Napoca, iar cele mai frumoase camioane și motociclete din România au făcut spectacol în timpul zilei, iar cele 12 trupe străine și autohtone invitate au încins atmosfera după lăsarea serii. Nu ai gasit ce cautai? Foloseste butonul de cautare.

  slingshots umane