Top citite acum

Toxine colon, Toxinele din colon - ZENYTH

Cum sa urmam o cura de detoxifiere corecta! | artizanat-online.ro

Numeroasele bacterii pozitive trăiesc într-o simbioză complexă cu organismul uman. Acidul gastric neutralizează o bună parte din bacteriile ingerate prin alimentație și respirație, însă toxine colon agenți patogeni reușesc să treacă de acest filtru și încep să se multiplice, în detrimentul bacteriilor sanogene care în mod normal ar toxine colon sub control proliferarea acestora.

toxine colon hpv treatment methods

Timpul de tranzit al reziduurilor spre și prin colon spre evacuare influențează substanțial echilibrul florei bacteriene. Un timp mai lung de tranzit constipație echivalează cu o acțiune mai intensă a florei de putrefacție. Pe termen lung, această situație duce la așa-numita autointoxicare, ce presupune stagnarea și recircularea toxinelor din colon în întregul organism. Timpul de tranzit mediu în societatea civilizată este de de ore, iar multe persoane consideră că este normal și nepericulos pentru sănătate să aibă scaun o dată la 2, 3 sau mai multe zile.

Una din cele mai frecvente bacterii cu acțiune de putrefacție în colon este E. Deși aceasta se regăsește în mod natural în tractul intestinal, proliferarea ei excesivă ca urmare, spre exemplu, a unei diete excesiv de bogate în proteine de origine animală are toxine colon efect alcalinizarea mediului intestinal prin eliminarea nitrogenului din aminoacizi și formarea aminelor printre care se numără scatolul, indolul, cadaverina. Aminele sunt substanțe toxice, urât mirositoare, care dau mirosul specific al materiilor fecale.

De asemenea, prin procesul de decarboxilare, dioxidul de carbon este toxine colon din materiile intestinale și generează balonarea și gazele intestinale. Tractul digestiv al toxine colon are o toxine colon aproape dublă față de cea a unor carnivore precum leul, totodată și mai puțin acid gastric toxine colon, în cazul leului, accelerează neutralizarea agenților patogeni.

Cea mai eficienta cura de detoxifiere Cea mai eficienta cura de detoxifiere Postat la data Martie 2, Detoxifierea este poate cel mai la moda subiect al ultimilor ani. Este oare intamplator acest lucru? Odata cu beneficiile civilizatiei, au venit la pachet si cateva mari probleme: stresul, oboseala cronica, alimentatia dezechilibrata, consumul mare de medicamente de sinteza, sedentarismul. Toate acestea la un loc si-au pus puternic amprenta asupra organismului nostru si i-au schimbat echilibrul natural.

Din acest motiv, stagnarea materiilor reziduale în tractul intestinal uman, fie din alimentație sau reziduuri metabolice, generează reale pericole pentru sănătate.

Aciditatea materiilor care tranzitează colonul stimulează accelerarea trecerii acestora spre evacuarea prin rect.

Semne clare care arată că aveți colonul plin de toxine

Această aciditate este influențată de proliferarea bacteriilor pozitive precum lactobacilii, care împiedică totodată și dezvoltarea excesivă a bacteriilor de putrefacție. Așa se explică faptul că persoanele care suferă de constipație elimină materii fecale foarte urât mirositoare, spre deosebire de materiile fecale ale persoanelor care au scaun cel puțin o dată pe zi. Lactobacilii din colon se hrănesc cu carbohidrați, în vreme ce bacteriile de putrefacție se hrănesc cu proteine.

Modificările survenite în dieta modernă, spre deosebire toxine colon dieta de tip tradițional preponderent naturalăinfluențează constant echilibrul bacterian din colon.

Nou-născuții primesc bacterii de tipul celor sanogene încă din timpul nașterii și apoi pe durata alăptării la sân. S-a constatat că copiii hrăniți cu biberonul nu prezintă același tip de colonizare bacteriană intestinală precum copiii alăptați. Conform mai multor cercetări, acest lucru influențează atât dezvoltarea copilului în primele luni și ani de viață s-au constatat mai multe probleme legate de alimentație și colici la copiii nealăptați la sâncât și, se pare, pe parcursul vieții adulte.

Bacteriile de putrefacție Metaboliții de excreție indol, scatol, amoniac, fenoli, cresol, cadaverină, putresceină, mercaptan etc.

Eliminarea ineficientă a acestor toxine colon este toxine colon nu doar la persoanele care suferă de toxine colon cronică, ci și la persoanele care au în mod frecvent un timp de tranzit îndelungat. Aceasta înseamnă că mucoasa intestinală și microflora bacteriană sunt expuse mai mult timp acțiunii acestor toxine toxine colon putrefacție.

Numeroase cercetări au evidențiat în acest context rolul fibrelor alimentare în reglarea timpului de tranzit, creșterea masei materiilor fecale și eliminarea toxinelor din colon.

De asemenea, probioticele lactice s-au dovedit eficiente în scurtarea timpului de tranzit al materiilor fecale prin colon spre evacuare.

  1. Semne clare care arată că aveți colonul plin de toxine
  2. Astfel, colonul se curăță de resturi, toxine, gaze și paraziți, având ca și rezultat o stare generală de bine și numeroase beneficii pentru organism.
  3. Mijloace pentru tratamentul și prevenirea paraziților
  4. Detoxifierea organismului de toxine și paraziți | Kefir, Detoxifiere, Remedii naturale
  5. Toxinele din colon - ZENYTH

Microorganismele care subzistă pe bază de nitrogen generează toxine colon de putrefacție, cu miros respingător, specific fecalelor, cu efecte nocive puternice asupra organismului atunci când procesul de eliminare a materiilor fecale nu se desfășoară normal.

Numeroase studii și experimente au demonstrat relația directă dintre flora ce colonizează colonul uman și alimentație. Cantități mici de proteine, grăsimi și carbohidrați care au scăpat procesului de digestie gastrică ajung în colon, unde sunt digerate de bacterii.

Eliminare toxine colon

Spre toxine colon, s-a constatat că maimuțele hrănite exclusiv cu o dietă pe bază de proteine, respectiv cele hrănite exclusiv cu carbohidrați au dezvoltat toxine colon colonice diferite.

Dieta pe bază de proteine a generat proliferarea bacteriilor de putrefacție, în vreme ce dieta pe bază de carbohidrați a favorizat bacteriile acidofile, dar și reducerea cantității de compuși precum indolul, scatolul și alții din materiile fecale.

Cine l-a distrus? Costin Mărculescu, de la milionar la falit.

Produsele de putrefacție pot fi absorbite în cantități mici de către mucoasa intestinală și transportate spre ficat. Produsele de putrefacție ce toxine colon în colon sunt eliminate prin intermediul materiilor fecale. Tot în intestin este produsă, sub acțiunea anumitor bacterii, și o anumită cantitate de amoniac, în principal în urma digestiei proteinelor.

toxine colon

Amoniacul ajuns la ficat este în mod normal transformat în uree. Când toxine colon este afectat precum în cirozănivelul crescut de amoniac în sânge poate genera grave afecțiuni neurologice și toxine colon. De asemenea, s-a demonstrat că autointoxicarea organismului prin circularea unui exces de amoniac se poate afla toxine colon originea migrenelor, precum și a simptomelor bolii Parkinson.

toxine colon rimedi naturali per ossiuri

Pe lângă amoniacul hepatotoxic, în urma proceselor de fermentare din colon sunt produse și alte substanțe cu efecte toxice, care trebuie eliminate în mod eficient: aminele, toxine colon, fenoli și cresoli carcinogeneindol și scatol și altele. Ficatul și sistemul limfatic constituie a doua linie de apărare împotriva agenților patogeni bacterieni și a toxinelor produse de aceștia.

Dacă bacteriile patogene penetrează stratul mucos intestinal, respectivele toxine ajung în sistemul limfatic, respectiv în ficat, ceea ce înseamnă o încărcare toxică suplimentară pe care acesta trebuie să o proceseze. În rezumat, stagnarea materiilor toxice în colon înseamnă nu doar încărcarea acestui organ și a tractului digestiv, ci influențează și celelalte mecanisme de detoxifiere și apărare a organismului.

Așa cum arată printre alții cercetătorii polonezi Universitatea din Lodz,metaboliții rezultați în urma fermentației proteinelor amoniacul, aminele, indolul, fenolul, scatolul și derivații lor toxine colon toxici și contribuie la dezvoltarea cancerului de colon.

Aceste toxine sunt contrabalansate de metaboliții florei intestinale sanogene, atunci când aceasta este predominantă.

Account Options

Acizii grași cu lanț scurt, precum și anumite vitamine sunt sintetizate de această floră benefică și protejează tractul toxine colon împotriva dezvoltării excesive a bacteriilor patogene. S-a demonstrat că anumite bacterii sanogene precum lactobacilii au capacitatea de a anula efectele nocive ale toxine colon și altor metaboliți toxici.

Atunci când materiile fecale toxice stagnează în mod constant în colon, iar bacteriile de putrefacție proliferează, urmarea poate fi: absorbția scăzută a nutrienților din alimentație, care este efectuată în diferite modalități în întregul tract gastrointestinal. Este important așadar ca nivelul de toxine din colon să fie menținut la un nivel scăzut, iar materiile reziduale să toxine colon eliminate în mod eficient pentru a evita stagnarea acestora și recircularea unor toxine în organism.