Vierme decorat. Măsuri preventive

Vierme decorat

ce tipuri de viermi sunt nume

Apă cu viermi la robinetele din Nisporeni. Autorităţile spun oamenilor să nu-şi facă griji 14 iun, 0 Pe timp de vară, mai mulți locuitori din orașul Nisporeni au parte de vierme decorat cu viermi la robinet. Asta în timp ce autoritățile susţin că nu sunt motive de îngrijorare, întrucât viermii sunt larve de ţânţari.

chisturi papiloma

În total, sunt afectați peste 1. Oamenii au observat viermii în apa pe care o vierme decorat, încă acum câteva zile, transmite postul PublikaTV. Potrivit lor, larvele sunt mărunte şi este imposibil să o folosească pentru uzul casnic.

vierme decorat

O pot folosi doar pentru spălatul vaselor, însă doar după ce o fierb bine. Oamenii sunt revoltați și de faptul că apa este foarte scumpă.

vierme decorat cancer de piele tatuaj

Pentru un metru cub ei achită 27 de lei, asta în timp ce la Chișinău prețul este vierme decorat 8 lei. Autoritățile spun însă că viermii au apărut în apă în urma unor momente imprevizibile, după ce anul trecut a fost construită Staţia de tratare a apei de profunzime.

Potrivit directorului Apă-Canal Vierme decorat, Vicot Popov, rezervoarele au fost lăsate descoperite, iar din cauza umidităţii prea mari din încăpere, mai mulţi ţânţari au apărut vierme decorat suprafaţa apei și au lăsat larve.

Viermele cardiac (Dirofilaria immitis)

Autorităţile susţin că deja au acoperit rezervoarele, iar vierme decorat scurt timp viermii vor dispărea din apă. Potrivit şefului Centrului de sănătate publică Nisporeni, Ion Cibotari, viermii nu pun în pericol sănătatea oamenilor, ci doar le crează un disconfort vizual.

vierme decorat toți paraziții din corpul uman

Centrul Naţional de Medicină Preventivă urmează să verifice apa din reţeaua centralizată din Nisporeni şi să stabilească dacă aceasta este potabilă.