O nouă generație de medicamente pentru vierme

Vierme medicament

Conținutul

  Hemoglobina unui vierme marin, testată ca posibil tratament pentru Covid vierme medicament 04 de Sorin Vierme medicament Timp citire articol: 2 minut e Hemoglobina arenicolului, un vierme marin, va fi testată ca potențial tratament pentru pacienții cu Covid într-un studiu clinic desfășurat în Franța. Anunțul a fost făcut sâmbătă de compania franceză Hemarina, care a precizat că a primit noaptea trecută aprobarea Comitetului pentru protecția persoanelor din Franța, hpv warzen kinder aviz necesar pentru demararea studiului clinic.

  vierme medicament paraziți sovietici

  Potrivit companiei, în studiul vierme medicament va fi testată eficiența unei soluții produse din hemoglobina arenicolului, un virme marin lung de centimetri. Hemoglobina arenicolului are o calitate importantă: poate vierme medicament de 40 de ori mai mult oxigen în organism decât hemoglobina umană.

  vierme medicament

  La oameni, hemoglobina este o proteină conținută în globulele roșii ale sângelui și are rolul de a transporta oxigen în organism. Spre deosebire de vierme medicament umană, hemoglobina arenicolului este extracelulară.

  hpv warts how long do they last

  Potrivit companiei Hemarina, care studiază de mult timp proprietățile hemoglobinei arenicolului, aceasta poate oxigena mult mai rapid o zonă a organismului, atunci când este nevoie de mai vierme medicament oxigen.

  O altă calitate: hemoglobina acestui vierme marin este de de ori mai mică decât cea a globulelor roșii umane.

  Astfel, atunci când circulația vierme medicament este redusă, iar trecerea globulelor roșii este îngreunată, hemoglobina arenicolului este în continuare capabilă să treacă și să reoxigeneze organismul.

  câte zile tratează viermii papilloma warts treatment

  Franck Zal, manager și fondator al companiei Hemarina. În ultimii ani, compania Hemarina a realizat mai multe studii cu hemoglobina arenicolului în domeniul transplantului și în realizarea de pansamente terapeutice pentru plăgi cronice sau ulcere ale piciorului diabetic, pentru că permite un aport mult mai mare de oxigen. Proprietățile hemoglobinei arenicolului au fost studiate și în România, de către o echipă de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj condusă de chimistul Radu Silaghi-Dumitrescu, cunoscut mai ales pentru studiile realizate în vierme medicament obținerii vierme medicament artificial.

  vierme medicament tratamente oxiuri