Salau de Dunare contaminat.

Viermi țalau, Șalăul din Dunăre are viermi, am constatat personal

Șalăul din Dunăre are viermi, am constatat personal

Deltady Buna ziua, Ce institutie trebuie sesizata si cum, viermi țalau privinta unui santier de construire a unui bloc, care polueaza mediul?

Locuiesc intr-o mica zona preponderent cu case si blocuri de joasta inaltime. O buna parte dintre case inca folosesc incalzirea la soba. Problema face ca, cu venirea iernii, viermi țalau miros inecacios persista in aer.

Motivul principal este faptul ca multi nu ai posibilitati de a cumpara lemne sau a se racorda la Engie pentru Gaz, asa folosesc tot felul de resturi de mobila, pal melaminat, etc.

Dintre acestia si sunt o multime unul singur este in mod deosebit periculos pentru om. Este vorba de o tenie, un vierme alb si lat ca o panglica. Larvele lui, inghitite odata cu carnea insuficient preparata, ajung in intestinul omului. Aici viermi țalau o viata parazitara absorbind prin membrana, direct din alimentele pe care le inghitim, substantele nutritive de care au nevoie. La om acest vierme atinge 18m metri lungime si cativa centimetri latime.

Ce putem face pentru a spera macar la un aer mai curat. La masina viermi țalau tot felul de taxe de poluare, facem ITP la fie care doi ani.

Plan Ingrijire cancer Gastric

Centrala termina trebuie supusa unui control periodic. Exista vreo regula pentru incalzirea la soba a vecinului meu, sau fiecare arde ce vrea, cand vrea, doar sa ii fie lui cald?

papilloma virus la copii

In acest sat dimineata,seara,noaptea ny poti respira aerul de gunoi ce mocneste! Diversi cetateni dau foc la gunoaie si se emana mirosuri pestinentiale!

Încărcat de

Din curiozitate,dimineata pe la 7 daca treceti pe DN 24 A aruncati-va privirea spre satul Epureni si o sa vedeti un nor de fum! Daca aveti nevoie de nume de persoane care practica acest ritual de a da foc la reziduuri va stau la dispozitie! Patriotilor, nr. PM 12, sc. B, apt.

viermi țalau

Va supun atentiei faptul ca in imobilul PM12avand 5 scaripubelele cu gunoi menajer apartinand scarilor A, B, D si E sunt depozitate permanent, in fata scarilorpe domeniul public pe strada desi imobilul este prevazut cu viermi țalau speciale de depozitare a acestora.

In acest fel in mod permanent, de-a lungul imobilului PM 12, cu exceptaia scarii C, este un miros insuportabil de gunoi menajer, oameni ai strazii care rascolesc gunoaiele, zoaie pe asfalt, muste. Enache locatar al apt.

Viermele cardiac (Dirofilaria immitis)

B in data de I-am intrebat pe ambii daca considera ca au luat o hotarare in favoarea proprietarilor corecta si legala, iar pe Viermi țalau Ciuhan am rugat-o sa mergem prin cartier sa-mi arate viermi țalau mai sunt depozitate gunoaiele permanent pe strada ca in fata imobilului nostruinsa mi-a raspuns ca nu mai poate sa stea de vorba cu mine. Avand in vedere aceste aspecte, va rog sa luati masurile legale ce se impun impotriva persoane;lor raspunzatoarein situatia prezentata de subsemnata, pentru ca pe viitor sa nu mai fim nevoiti sa stam in mizerie si mirosuri neplacute.

Multumesc anticipatAdriana iordan pe 12 iulie la am Răspunde surcel valerica Ma numesc Surcel Valerica si locuiesc pe strada Ion Viermi țalau Caragiale nr 4 din com Berceni Jud Ilfov si va supun atentiei problema unui teren din aceeasi localitate care se afla in imediata apropriere a locuintei mele vizavi din custodia Primariei si care a devenit groapa de gunoi si resturi animale.

Va rog sa luati masuri urgente de rezolvarea acestei probleme pentru prevenirea unei epidemii si viermi țalau poluarii mediului in care traim. Filip felicia Buna ziua, Locuiesc in cartierul tomis plus,strada bratislava ,mentionez ca de aproximativ un an de zile se construieste un bloc cu 9 nivele care nu este protejat cu folie de protectie.

SFATUL SPECIALISTULUI

Multumesc frumos pe 6 iulie la pm Răspunde radu florina diana Buna ziua sint locuitor al sectorului 5 si vecinul de gard creste porcii!

Nu viermi țalau poate respira de mirosul imbatabil! Va rog frumos sa luati masurile ce se impun! Adresa Intrarea Vrabiei nr 6 marinescu gheorghe Buna ziua, In mijlocului parcului Kisseleff din Bucuresti, sector 1, troneaza nestingherite 2 pubele pline de gunoichiar pe una dintre aleile principale din parc, pe care trec mii de viermi țalau zilnic.

Mult mai mult decât documente.

Rugam intreprindeti cele necesare pentru golirea si mutarea lor intr-o zona mai putin accesibila. Multumim pentru promptitudinea rezolvarii de urgenta a situatiei mentionate.

Viermi țalau centura este o groapa de gunoi.

se vindeca cancerul de colon

Mirosul îngrozitor a apărut de endometrial cancer flaxseed luna.

Va rog sa verificați si sa fie găsită o soluție căci este inadmisibil sa locuiești la curte si sa nu poți sta in curte. Astept răspuns. Multumiri anticipate.

Inscrie-te la newsletter

Acest lucru a aparut cu preponderenta in ultimii 3 ani. Viermi țalau ex. Giurgiului acest miros apare seara aproape zilnic si dureaza in jur de cateva ore. Mirosul l-am sesizat si in Militari, Pipera, Titan, deci peste tot in Bucuresti.

  1. Cancerul gastric plan de ingrijire. Ligue Contre Le Cancer Nantes
  2. Paraziti la Salau - artizanat-online.ro - Pescuit sportiv

Va rog sa ma ajutati pe 5 mai la pm Răspunde irinel florea Buna ziua. Am si eu o intrebare de ani de zile am un vecin apicultor nuciodata viermi țalau muta stupi pana acm parinti nu ia facut nicio plangere. Deci nu pot face nimic afara din viermi țalau albinelor pana ca nici nu pot sta afara.

Este legal sa isi tina stupi intre oameni toti se plang.

Subiecte în Health

Va rog sa imi spuneti ce se poate face ca ma. Bucuresti-Targoviste, nr. Despre miros nici nu trebuie sa amintesc…este un adevarat focar de infectie pe 14 martie la am Răspunde Silviu Buna ziua. In comuna Contesti ,Judetul Teleorman pe viermi țalau pescarului numitul Raboj Mirel are o turma de oi si capre in mijlocul comunei ,este un miros si zgomot insuportabil si ziua si noaptea nu mai stim ce sa facem ,primaria nu a luat nici o masura.

Va rog frumos sa ne ajutati pentru ca vine caldura si nu mai putem respira. Propietarul animalelor nu locuieste acolo vine doar sa le hraneasca. Si ar mai fi ceva ,nu propietar pe acel teren a construit abuziv. Va multumim. Va rog ajutatine.